Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن دفاتر خدمات هوایی گفت: کماکان همکاران ما در دفاتر خدمات هواپیمایی با مشکلاتی از قبیل گرانی ارزهای خارجی مواجه هستند و هر روز پروانه کسب بیشتری در حال باطل شدن است.

مجید فرقانی، دبیر انجمن دفاتر خدمات هوایی در گفتگو با قدس آنلاین گفت: خوشبختانه گرانی بنزین تاکنون بر گرانی بلیت های هواپیما تاثیری نداشته است به دلیل اینکه بنزین هواپیما ها هنوز گران نشده است البته یکسری موارد  از سوی شرکت های مسافرتی با همکاری سازمان هواپیمایی کشوری مصوب شده و یک کف و سقف نرخ را اعلام کرده اند که در حال حاضر اعمال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص وضعیت آمار مسافر گفت: در حال حاضر ریزش مسافری  که ملاحظه می شود به دلیل فصل سرما و نبود فصل سفر است و باید تا زمان رسیدن به پیک فصل سفر منتظر باشیم تا دوباره بازار خرید و فروش بلیت هواپیما رونق بگیرد.

فرقانی اضافه کرد: در خصوص تاثیر گرانی بنزین بر قیمت بلیت ها باید بگویم که احتمالا تاثیرش را باید در زمان پیک سفر ها دید چون مردم به دلیل گرانی بنزین تمایل پیدا می کنند از حمل و نقل عمومی استفاده کنند. ولی به هر شکل  از همین الان هم نمی شود برای روزهای پایانی سال پیش بینی داشت هر چند ممکن تا آن زمان تصمیماتی بر این اساس گرفته شود ولی تا کنون هیچ تصمیمی در این خصوص به ما ابلاغ نشده است

وی در خصوص وضعیت دفاتر خدمات هوایی گفت: متاسفانه کماکان همکاران ما در دفاتر خدمات هواپیمایی با مشکلاتی از قبیل گرانی ارزهای خارجی مواجه هستند و هر روز پروانه کسب های زیاد تری در حال باطل شدن است و عملا فعالیت دفاتر هواپیمایی ما بخصوص در مسیر های خارجی کاهش شدیدی پیدا کرده است چون یکسری مسائل باعث شده که خیلی از شرکت های هواپیمایی خارجی از بازار ایران و بخصوص بازار مشهد کوچ کرده اند و همین قضیه باعث شده است که شرایط دفاتر مسافرتی ما مناسب نباشد.

فرقانی ادامه داد: تا چندی قبل تورهای ورودیمان به مشهد را شیعیان و مسافرانی تشکیل می دادند که  از کشورهای همسایه عازم زیارت میشدند،  ولی بعد از اتفاقاتی که بین ایران و بحرین و عربستان افتاد این  دو کشور از بازار مسافرتی ما به صورت عمده حذف شدند و دقیقا به همین دلیل در حال حاضر ما سالیانه حدود ۱ میلیون مسافر از بازار مشهد را از دست داده ایم و حتی خود ما حدود ۲۵ سفر هفتگی به عربستان داشتیم که این رقم هم حذف شده است خب همه اینها ضرر های زیادی برای اماکن اقامتی و دفاتر مسافرتی ایجاد کرده است. و خسارات زیادی را به همراه دارد.
انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گرانی بلیت هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۹۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرانی بنزین عامل خرید خودروهای برقی می شود؟

تین نیوز

با افزایش سریع قیمت بنزین در سراسر جهان، جای تعجب نیست که وسایل نقلیه الکتریکی در حال محبوب شدن هستند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، با وجود اینکه تسلا، به عنوان شناخته شده ترین تولیدکننده خودروهای الکتریکی در جهان، در ایالات متحده مستقر است اما بیشترین تعداد فروش خودروهای برقی در واقع در چین اتفاق افتاده است. چین آگاه است که سهم عمده ای در آلودگی جهانی دارد و اقداماتی را برای کاهش آلودگی انجام داده است. بنابراین، چین سخت کار می کند تا مردم را به خرید خودروهای برقی به جای استفاده از وسایل نقلیه گازسوز تشویق کند. چین همچنین بزرگ ترین مصرف کننده خودروهای الکتریکی است زیرا جمعیت این کشور بسیار زیاد است.

تایید مزایای آب و هوایی برای خودروهای الکتریکی

سهم بازار خودروهای برقی برای حفاظت بیشتر از آب وهوا در حمل ونقل باید به سرعت افزایش یابد. وسایل نقلیه نه تنها در حین کار، بلکه در زمان تولید و دفع نیز بر محیط زیست و اقلیم تأثیر می گذارند. بر اساس مطالعه اخیر به سفارش آژانس محیط زیست آلمان، خودروهای برقی ثبت شده در سال ۲۰۲۰ حدود ۴۰ درصد نسبت به خودروهای با موتورهای بنزینی سازگارتر با آب وهوا هستند.

با گسترش سریع تولید انرژی های تجدیدپذیر، این مزیت اقلیمی برای خودروهای ثبت شده در سال ۲۰۳۰ به حدود ۵۵ درصد افزایش خواهد یافت. محققان اظهار کردند که وسایل نقلیه الکتریکی یک عنصر اساسی برای دستیابی به اهداف آب وهوایی در آلمان هستند. به منظور جذاب تر کردن خرید، خودروهایی با آلایندگی دی اکسیدکربن بالاتر باید برای ثبت نام جدید در آینده مشمول هزینه اضافی شوند.

اما معایب خودروهای الکتریکی عمدتاً به این دلیل است که برق هنوز از سوخت های فسیلی تولید می شود. در جریان انتقال مداوم به یک سیستم برق تجدیدپذیر، این معایب همچنان کاهش خواهد یافت.

در سال ۲۰۵۰، خودروهای الکتریکی از نظر تمام اثرات زیست محیطی مورد تجزیه و تحلیل، از خودروهای دارای موتور احتراقی جلوتر خواهند بود. به عنوان مثال، خودروهای الکتریکی نیز حدود ۲۷ درصد کمتر از خودروهای بنزینی باعث اتروفیکاسیون آبزیان خواهند شد.

علاوه بر این، حمل ونقل الکتریکی تقاضا و استخراج مواد خام مانند کبالت، نیکل و لیتیوم را افزایش می دهد، که برخی از آنها حیاتی هستند. با این حال، عرضه مواد اولیه اولیه را می توان در طولانی مدت از طریق بازیافت مناسب کاهش داد. به طور کلی برای استفاده از آب وهوا و مزایای زیست محیطی وسایل نقلیه الکتریکی، توسعه و گسترش زیرساخت های شارژ ضروری است.

آیا خودروهای برقی گران هستند؟

به طور متوسط، خودروهای الکتریکی هنوز کمی گرانتر از خودروهای گازسوز هستند. دلایل متعددی وجود دارد که چرا چنین است. باتری های ساخت وسایل نقلیه الکتریکی هنوز نسبتاً گران هستند، خودروهای الکتریکی زیادی در مقایسه با خودروهای گازسوزدر بازار وجود ندارد و بسیاری از خودروهای الکتریکی کاملاً جدید هستند.

به این دلایل، خودروهای الکتریکی نسبتاً گران هستند، اما با شروع بیشتر شرکت ها به تولید خودروهای الکتریکی، گزینه های بیشتری در بازار وجود خواهد داشت. این نوع رقابت می تواند به کاهش قیمت خودروهای برقی در آینده کمک کند.

عقب ماندن سه کشور با فناوری پیشرفته در خودروهای الکتریکی

ژاپن، کره جنوبی و ایالات متحده علیرغم اینکه معیارهای پیشتاز بودن را رعایت کرده اند، در پذیرش خودروهای الکتریکی از همتایان خود عقب افتاده اند.

تقریباً از هر پنج خودروی فروخته شده در سال ۲۰۲۳، یکی برقی بود. فروش خودروهای الکتریکی در سال ۲۰۲۳ به ۱۴ میلیون رسید که ۹۵ درصد آن در چین، اروپا و ایالات متحده بود. در حالی که فروش خودروهای الکتریکی در سطح جهانی در حال افزایش است، آنها به طور قابل توجهی تنها در چند بازار عمده متمرکز هستند.

تقریباً ۱۴ میلیون خودروی الکتریکی جدید در سال ۲۰۲۳ در سراسر جهان به ثبت رسید که تعداد کل آنها در جاده ها را به ۴۰ میلیون رساند. فروش خودروهای برقی در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۲۲، ۳.۵ میلیون خودرو بیشتر بود که نسبت به سال قبل ۳۵ درصد افزایش داشت. این روندها نشان می دهد که رشد بازارهای خودروهای الکتریکی، همچنان قوی است. خودروهای برقی باتری دار ۷۰ درصد از سهام خودروهای برقی را در سال ۲۰۲۳ به خود اختصاص دادند.

تایلند به عنوان پیشگام خودروهای برقی جنوب شرقی آسیا

طبق تجزیه و تحلیل بلومبرگ از انتقال در حال انجام در چهار قاره نشان می دهد که به محض اینکه ۵ درصد از فروش خودروهای جدید کاملاً برقی شود، همه چیز تغییر می کند.

افزایش تعداد خودروهای برقی به این معنی است که افراد بیشتری آنها را به عنوان جریان اصلی می بینند، خودروسازان تمایل بیشتری به سرمایه گذاری در بازار دارند و زیرساخت شارژ در مسیری خوب گسترش می یابد.

بر اساس گزارش ورلد پاپولیشن، چندین کشور سال گذشته به شکلی شعله ور از نقطه اوج عبور کردند. تایلند به عنوان پیشگام خودروهای برقی جنوب شرقی آسیا ظاهر شد و در سه ماهه اول سال ۲۰۲۳ از آستانه ۵ درصد گذشت و سپس تا سه ماهه آخر به نزدیک به ۱۳ درصد از فروش خودروهای جدید رسید.

داستان مشابهی در ترکیه رخ داد، کشوری که یک سال پیش به سختی در رادار پذیرش خودروهای الکتریکی بود. شرکت خودروسازی ترکیه ای که با نام توگ شناخته می شود، با عرضه اولین خودروی باتری دار خود، T۱۰X یک شاسی بلند که با مدل Y تسلا رقابت می کند، این مسیر را تغییر داد. ترکیه در سه ماهه سوم از نقطه اوج ۵ درصد عبور کرد و در سه ماهه چهارم چهارمین بازار بزرگ خودروهای برقی اروپا بود. ناوگان خودروهای برقی جهان همچنان به رشد خود ادامه می دهد و فروش آن در سال ۲۰۲۴ به ۱۷ میلیون خواهد رسید.

آیا می دانستید که بخش حمل ونقل مسئول ۲۸ درصد از انتشار گازهای گلخانه ای در ایالات متحده است که بسیاری از آنها از خودروهای سواری ناشی می شود. اگر در حال حاضر با یک خودروی سنتی بنزینی رانندگی می کنید، تغییر به یک وسیله نقلیه الکتریکی یکی از بهترین راه هایی است که می توانید ردپای کربن خود را کاهش دهید و هر روز تاثیر مثبتی بر محیط زیست داشته باشید. اما مزیت های خودروهای برقی فقط به مزایای زیست محیطی محدود نمی شوند، مزایای بسیاری دیگری نیز وجود دارد که با داشتن و رانندگی خودروهای الکتریکی همراه است.

خودروهای برقی برای محیط زیست بهتر

یکی از مزایای اصلی وسایل نقلیه الکتریکی ممکن است بدیهی به نظر برسد، اما نادیده گرفتن آن بسیار مهم است که مزایای زیست محیطی است. خودروهای برقی نسبت به خودروهای گازسوز آلایندگی بسیار کمتری تولید می کنند که نه تنها در حین استفاده، بلکه در کل چرخه عمر وسیله نقلیه است.

ردپای کربن خودروهای الکتریکی به کاهش ادامه خواهد داد. این باعث می شود که خودروهای الکتریکی به ابزاری قدرتمند در مبارزه با تغییرات آب وهوایی که بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد، تبدیل شود. به علاوه، خودروهای برقی بدون انتشار گازهای گلخانه ای، می توانند به کاهش آلودگی هوا، به ویژه برای آسیب پذیرترین جوامعی که به طور نامتناسبی از انتشار گازهای گلخانه ای و آلاینده های هوا آسیب می بینند، کمک کنند.

تحقیقات نشان داده است که وسایل نقلیه الکتریکی حداقل به اندازه خودروهای بنزینی و دیزلی ایمن هستند.

نگهداری خودروهای برقی ارزان تر و راحت تر از گاز سوز

خودروهای برقی با قطعات کمتر، بدون موتور احتراق داخلی، بدون روغن، سایش ترمز کمتر و قطعاتی که نیاز به تعمیر و نگهداری کم یا بدون نیاز به تعمیر و نگهداری منظم دارند، هزینه تعمیر و نگهداری کمتری نسبت به همتایان خود با سوخت گاز دارند. در واقع، صاحبان وسایل نقلیه برقی نصف هزینه ای را برای نگهداری و تعمیر وسایل نقلیه خود صرف می کنند که صاحبان خودروهای گازسوز هزینه می کنند. هزینه های تعمیر و نگهداری کمتر و نیازهای کمتر می تواند باعث صرفه جویی در زمان، هزینه و سردرد رانندگان خودروهای برقی شود.

عدم نیاز به پمپ بنزین یا خرج کردن پول بنزین

چقدر خوب است که دیگر مجبور نباشیم بیرون در یک پمپ بنزین کثیف در هوای گرم تابستان، سرمای یخبندان یا باران سیل آسا هر چند هفته یکبار بایستیم. با یک ماشین برقی، می توانید آن را یک شبه در خانه تان شارژ کنید (همان طور که هر شب گوشی خود را به برق وصل می کنید) و فقط در سفرهای جاده ای طولانی تر باید توقف کرده و شارژ کنید. به علاوه، می توانید با پرداخت هزینه برق برای خودروهای الکتریکی به جای بنزین برای خودروهای گازسوز، صدها دلار در سال در هزینه های سوخت صرفه جویی کنید. در طول عمر خودرو، این پس انداز می تواند واقعاً افزایش یابد.

هزینه مالکیت خودروهای برقی کمتر از خودروهای گازسوز است؛ خودروهای برقی اغلب قیمت برچسب بالاتری نسبت به خودروهای گازسوز دارند. اما بین هزینه های سوخت کمتر، هزینه های نگهداری و تعمیرات پایین تر و تخفیف های مالیاتی موجود، کل هزینه داشتن یک خودروی برقی در طول عمر خودرو کمتر از کل هزینه مالکیت یک خودروی گازسوز است. در طول عمر خودرو، دارندگان خودروهای برقی می توانند تا ۱۰ هزار دلار پس انداز کنند.

با تغییر از یک خودروی گازسوز به یک خودروی برقی، می توانید از رشد صنعت خودروهای برقی حمایت کنید و به افزایش تقاضا برای خودروهای الکتریکی و زیرساخت های خودروهای الکتریکی کمک کنید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • گرانی بنزین عامل خرید خودروهای برقی می شود؟
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • افت ۵۰۰ هزار تومانی نرخ سکه در بازار
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • تغییر شدید قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت سمند، دنا، رانا، کوییک و شاهین + جدول
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • لزوم جمع آوری پایانه قدیم شرق در کوتاه‌ترین زمان ممکن
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول